top of page

Welkom !


Welkom allemaal op mijn allereerste blogpost.


Ik ben ontzettend blij dat je hier bent en ik hoop dat je evenveel plezier beleeft aan het lezen van mijn blogs als ik heb aan het schrijven ervan.


Een Nieuw Avontuur


Als fervent keramist en gepassioneerde kunstenaar ben ik op zoek naar manieren om mijn kennis en enthousiasme voor keramiek te delen. Deze blog is een nieuwe stap in dat avontuur. Hier wil ik mijn ervaringen, technieken en inspiratie met jullie delen. Keramiek is een kunstvorm die mij diep raakt, en ik hoop dat ik jullie kan inspireren en enthousiasmeren om deze prachtige ambacht te verkennen.


Waarom?


Ik ben begonnen met deze blog omdat ik geloof dat delen centraal staat in elke creatieve gemeenschap. Door mijn kennis en ervaringen te delen, hoop ik anderen te inspireren en te helpen op hun eigen keramische reis. Of je nu een beginnende keramist bent of al jaren bezig bent, ik hoop dat je hier iets nuttigs en inspirerend vindt.


Mijn Passie voor Keramiek


Keramiek is voor mij een passie. Van het kneden van de klei tot het glazuren en het bakken van de eindproducten, elk aspect van het proces fascineert me. Het is een combinatie van techniek, creativiteit en geduld, en ik geniet van elke stap. Door deze blog wil ik die passie met jullie delen en een stukje van die magie overbrengen.


Vragen Zijn Altijd Welkom


Ik wil dat deze blog een interactieve en leerzame plek is. Daarom moedig ik jullie aan om vragen te stellen, opmerkingen te plaatsen en je eigen ervaringen te delen. Heb je een specifieke techniek die je wilt leren? Wil je meer weten over bepaalde materialen of gereedschappen? Aarzel niet om het te vragen. Samen kunnen we een dynamische en ondersteunende community opbouwen.


Wat Kun Je Verwachten?


In deze blog kun je verwachten:

- Gedetailleerde uitleg van technieken en processen

- Tips en trucs voor zowel beginners als gevorderden

- Inspirerende verhalen en interviews

- Achter de schermen kijkje in mijn studio

- En nog veel meer!


Tot Slot


Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze eerste blogpost te lezen. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, passie en ervaringen met jullie te delen. Vergeet niet om regelmatig terug te komen voor nieuwe updates en interessante blogposts.


Laten we samen de prachtige wereld van keramiek verkennen!


Met creatieve groeten,

Annkatrien

Hoofd en handen van Keramiek by AKM


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page