top of page

FAQ

1. Wat maakt mijn handgemaakte keramiek uniek?

Mijn keramiek wordt met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt. Elk stuk is uniek, met aandacht voor detail, tijdloos design en hoogwaardige afwerking.

 

2. Kan ik aangepaste bestellingen plaatsen?

Ja, ik verwelkom met plezier aangepaste bestellingen! Neem contact met me op via e-mail om je specifieke wensen te bespreken. Samen creëren we iets unieks.

 

3. Hoe kan ik zien welke producten momenteel op voorraad zijn?

Bezoek mijn webshop om de actuele voorraad te bekijken. Alles wat je ziet, is beschikbaar voor bestelling, maar ik heb ook een beperkte direct leverbare voorraad.

 

4. Wat is de verzendtijd voor mijn bestelling?

De verzendtijd varieert afhankelijk van het product en de aard van de bestelling. Neem contact op voor specifieke informatie. Voor direct leverbare items geldt uiteraard een kortere verzendtijd.

 

5. Hoe plaats ik een bestelling voor aangepaste producten?

Stuur me een e-mail met je ideeën en wensen. We zullen samen de details bespreken, inclusief prijs en levertijd, voordat je je bestelling plaatst.

 

6. Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Neem zo snel mogelijk contact met me op als je wijzigingen wilt aanbrengen. Ik zal mijn best doen om aan je verzoek te voldoen, maar dit is afhankelijk van de productiefase van je bestelling.

 

7. Wat is mijn retourbeleid?

Raadpleeg mijn retourbeleid op de website.

 

8. Hoe kan je contact met me opnemen?

Voor vragen, opmerkingen of hulp kun je altijd een e-mail sturen naar keramiekbyakm@gmail.com. Ik streef ernaar om zo snel mogelijk te reageren en je de beste service te bieden.

 

9. Worden mijn producten wereldwijd verzonden?

Ja, ik verzend wereldwijd. De verzendkosten en levertijden variëren per locatie. Bekijk mijn verzendinformatie op de website voor meer details.

 

10. Hoe onderhoud je mijn handgemaakte keramiek?

Zorg ervoor dat je de bijgevoegde onderhoudsinstructies volgt. Over het algemeen adviseer ik voorzichtig handmatig wassen om de levensduur van het keramiek te verlengen.

 

Heb je nog andere vragen? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen!

bottom of page