top of page

Acerca de

5779A100-2587-4447-97C8-4CD0BB405295_1_201_a.jpeg

Ik ben Ann-Katrien Malaise en deel het leven met mijn man Guy  en twee dochters Olivia en Paulien.

 

Na een jarenlange carrière in het onderwijs ontdekte ik tijdens een workshop als bij toeval de wereld van keramiek. Van zodra ik mijn handen in de klei zette, voelde ik dat het klopte, het creëren van handgemaakt moois smaakte meteen naar meer. 

Compleet uit het niets kwam deze nieuwe interesse zeker niet. Ik ben erg visueel ingesteld en altijd op zoek naar schoonheid: in het leven van elke dag, maar zeker ook in kunst, architectuur en muziek. Die liefde voor esthetiek kunnen vertalen in iets tastbaar en blijvends, is dan ook wat ik het allerliefste doe. 

 

Ondertussen heb ik mijn eigen atelier waarin op ik op dagelijkse basis werk aan mijn eigen keramiekcollectie.  Op zoek naar mijn persoonlijke stijl en altijd nieuwsgierig om bij te leren en nieuwe dingen te ontdekken volg ik daarnaast de opleiding ‘Keramiek’ aan de Beeldacademie in Lier. De focus ligt hier enerzijds op het verfijnen van mijn technische vaardigheden en het nog beter leren kennen van de mogelijkheden van klei en anderzijds op het ontdekken van mijn eigen artistieke stempel.

Een ongelooflijke boeiende zoektocht waarin ik mij met veel zin en energie smijt. 

DA2BE61F-0330-4A20-B689-ED269C743303_1_2
bottom of page